söndag 6 juni 2010

Mummel om liv och lust

Idag blir det återvändande till verkligheten, men några timmar till ska jag stanna i min vackra dröm... Bara njuta av livet, sträcka ut mej i solen som en nöjd katt, och då och då förundras över min underbara älskade. Att han finns? Att vi villhöver varandra och har valt att skapa ett liv tillsammans?

Bara så.

Han är vacker också, rent plus i kanten, och även om jag vet att livet inte är en dans på rosor så känns det så just nu.
Som att dansa fram på lena mjuka doftande rosenblad, så känns det.

Tacksamhet. Vällust. Kärlek. Lycka. Jag kan stapla positiva ord i alla riktningar, bygga en fantastiskt konstruktion av dem, och gör det också.

Ibland, som idag när till och med vädret bara är ljuvligt, kan jag det. Övar och övar, och tycker nog att jag blir bättre och bättre på att ta till mej bra saker, lyfta det positiva, tillåta mej att njuta - och faktiskt också skapa egna lyckor...

Att tillbringa en lördagskväll ensam med min käraste är det jag vill. Jag tackade nej till en utekväll med restaurangmat till förmån för hemgrillat, potatissallad, tomater, fetaost, oliver, rödvin. Till efterrätt: massage med den nya oljan, doftande av sandelträ, och jag känner att så, just så, doftar lyckan.

Inga kommentarer:

<