torsdag 2 december 2010

Mummel om leksaker

Vill just nu inget annat än hem, eller inte riktigt hem, kanske, jag vill till postens utlämningsställe och hämta min nya leksak. Min julklapp till mej själv. Min HP G62-B24EO.
Japp, min nya bärbara har kommit, det fick jag sms om, så jag tar med mitt körkort och sms:et med avinumret och kör raka vägen dit när jobbet för dagen är avslutat.

Sen...
Sen tänder jag lite doftljus och leker med min nya leksak hela kvällen!

Tänk att det är så kul, ändå... Att köpa nånting till mej själv, nånting jag gärna vill ha, känns så himla bra!
Köpte nåt annat också, nåt jag tänkt på länge - pussel! Jag tycker om att pussla, jag tycker att det är avslappnande, lite meditativt, och kul, så jag slog till på ÖoB, Lasse Åbergpussel, tusenbitars. Hittade en pusselmatta också, tänk, vad de hittar på! Rulla ihop när du pusslat färdigt för stunden, och rulla sedan ut och fortsätt där du var. Praktiskt. Löser många problem. För vem pusslar ett tusenbitars på en och samma sittning? Inte jag, i alla fall.
Och det är knepigt att ha ett påbörjat pussel liggande på ett bord, det tar liksom bort möjligheterna till annan användning...
Nåja. Dator var det. Ikväll är det jag och min dator, helt enkelt. Lillen är hos pappa, älsklingen jobbar. Jag och min dator.
Sweet, som storsonen säger...

1 kommentar:

Yvonne sa...

Pussel ja...
bra terapi och utomordentligt trevlig sysselsättning - är säkert bra för hjärnan också, att se detaljerna på bitarna och i helheten! Pusselmatta är en finfin uppfinning, jag har en - men det är rätt längesen jag la pussel, kanske dags nu som vintersysselsättning.

Pussla på och lek med din nya dator, ha det bäst!

Kram/Yvonne

<