tisdag 13 november 2007

Mummel om idiotdiskussioner

Morgonmöte. Ok, det finns inte så himla många morgonmöten som är direkt inspirerande, men dagens tog nog fan priset i destruktivitet och icke-kreativitet. Jag förlorade, ity det är chefen som bestämmer, hur det än är annars....

Årets julklapp. En GPS-mottagare. Skitsexigt...

Trots det ska jag alltså lägga annat, mycket mer läsvärt och läsvärd-igt, åt sidan och ägna mina krafter åt GPS-mottagare. Hårda paket. Tomten jublar.

Inga fria åsikter må yttras, vid vite av... Undrar vad? Minus i kompsaldot? Straffkommendering till kommunpostlistan?

Näää. Jag är snorig och hostig och febrig, släpar mej till jobbet för de (alldeles för få) kollegornas skull - och smittar troligen ner dom med förkylning, eller influensa, eller vad-det-nu-är som härjar min stackars redan så torterade kropp. Och får ägna min tid åt handlarnas åsikt om vad som blir årets julklapp.

Vad tycker ni? Vad vill man läsa om i lokaltidningen? Nu säger jag inte att man inte ska skriva om handlarnas åsikt om årets julklapp, visst ska man det, men tiden, kära vänner, ska inte mer tid läggas på annat???

Inte vet jag. Kanske är jag helt dum i huvudet, kanske kan jag inte alls bedöma vad våra läsare finner läsvärt och intressant, kanske är jag insnöad på mina egna intresseområden, fastnaglad vid mina käpphästar?

Just nu har jag lunch. Är så inihelvete präktig att jag inte bloggar på arbetstid om det kan undvikas. Om nån undrade.

Fond: polisradioljud och doft av mikrad potatis.

2 kommentarer:

Guldfisken sa...

Står det inte mellan en gps och den gamla klassikern Soda Streamer? Fond: skrikande överklassungar och kollegor på gränsen till nervsammanbrott..

Mummel sa...

Jag hejar på soda streamern, i så fall.
Åååå, vad jag anvundades klasskompisen som hade en när jag gick på mellanstadiet!
Mor och far vägrade. Eller hade inte råd. Eller båda.
Men inte f-n var det så gott?!?

<