torsdag 4 september 2008

Misstag att dissa svenska män....

Det här fick mej att fnittra gott på morgonkröken:
http://www.aftonbladet.se/kvinna/article3222635.ab

Jag håller med. I delar. Vissa svenska män är jävligt bra i sängen. Andra är det inte. En del är vare sej det ena eller det andra, bara.... Likgiltiga, på alla plan. Precis som kvinnor, kan jag tro.

Själv är jag en sån där tråkig jävel som är mer sinnlig än sexuell. Hur man nu förklarar det. Jag tror att det har med totalattraktion att göra?

Eller så är det så att olika situationer kräver olika saker. Är man kåt så är man... Ja, kåt. Då duger nästan vad som helst som är helt, rent och nyktert nog att stå till tjänst. Det finns manliga gratishåror också, för att citera Sjöwall/Wahlöö. Inte alls svårt är det att hitta heller, inte ens för en lätt medelålders nästantant...

Sen finns det helhetsgrejen. Då när hela kroppen med alla sinnen och så resten då (själ?) är inblandat. Då blir det Passion och Kärlek, inte sex.

Varför hör man så sällan talas om de där distinktionerna nuförtiden? Eller nånsin? Kanske är det bara jag som inte gör/har gjort det, kanske är det bara jag som är rätt less på teknikprat och ta-för-dej-sex-prat, kanske är det bara jag som inte tycker att "bara" sex är särskilt kul, helt enkelt?

Ibland kan det vara det. Bara sex. Kul, alltså. Men det kan man ju lika gärna ordna själv. Om man säger.

2 kommentarer:

Majsanochmalla sa...

Hahha... Raringen..

Här är en som är kräkfärdig på tt få andras sexliv fläkta i fejan var och varannan dag...

Jag vill, precis som du ha totalattraktion... Annars får det vara..

Pok

Mallabordegåutpåflirtuppdragbralla

Mummel sa...

Som sagt - vem fan bryr sej om andras sexliv, egentligen??? Det är ju k ä r l e k man vill både ha och höra om, så sorgligt att den där totalupplevelsen gått och blivit omodern!!!

<