söndag 7 oktober 2007

Misstag att börja sent

Tänker på det där med "tråkigt som att se målarfärg torka", och det gör jag för att jag just nu i princip ägnar mej åt att se bullar svalna.

Jag har bakat bullarna, massor av bullar, och de ligger prydligt på galler - och svalnar... Måste stoppas i påsar och sen i frysen, annars är det hela ogjort arbete.

Jag har därtill gjort rimmad fläsklägg och rotmos, middagen intogs vid 22-tiden, och smakade utmärkt. Inte som mormors rotmos, men helt okej. Två matlådor har jag också, och jag tror inte att de går åt imorgon, eftersom lilleVild inte gillar rotmos nåt värst.

Därför åt jag det idag. Andra dagar då jag är ensam (helt ensam! Inte en endaste unge nånstans! Det är olidligt - men jag kan äta det jag vill) kan det bli kycklinglever med bacon och champinjoner och persilja. Eller en riktigt het räkgryta.

Snart får jag sova, och imorgon börjar normallivet igen. Jag längtar så det värker i mej, och tackar alla högre makter för att jag har en liten skrutt som kommer och visar mej vad som är viktigt i livet.

Inga kommentarer:

<